Замовити дзвінок

Інноваційні інженерні рішення для ВАТ "Запорізький металургійний комбінат "Запоріжсталь"

Компанія Компрессорс Інтернешнл розробляє і проектує комплексні рішення, поставляє і вводить в експлуатацію компресорне обладнання на найбільших підприємствах країни вже понад 15 років. Ефективність, продуктивність і надійність - головні принципи роботи компанії.

Одним з інноваційних інженерних проектів, реалізованих компанією Компрессорс Інтерненшл в 2014 році, стала поставка компресорного обладнання в рамках відновного ремонту доменної печі ДП-4 ВАТ «Запорізький металургійний комбінат« Запоріжсталь» - провідного підприємства в металургійній галузі України. Проект включав в себе кілька етапів: проектування, поставку та введення в експлуатацію обладнання.

Метою проекту було локальне автономне постачання стисненим повітрям високої якості рукавних фільтрів аспіраційної установки бункерної естакади і ливарного двору доменної печі ДП-4.

Для виконання поставленого завдання фахівцями компанії Компрессорс Інтернешнл було розроблено конструкцію та  поетапний план реалізації проекту, який був виконаний в рекордні терміни. Компанія Компрессорс Інтернешнл запропонувала в якості рішення автономну локальну компресорну станцію на базі стандартного морського 40-футового контейнера, в якому встановлені гвинтові компресори компанії Gardner Denver Deutschland GmbH та обладнання для підготовки повітря компанії Donaldson Filtration Deutschland.

Компресорне обладнання, яке використовувалося в контейнері, високотехнологічне і сучасне. Компанія Gardner Denver Deutschland GmbH є визнаним лідером в області стисненого повітря. Надійність обладнання поєднує в собі економічність, низький рівень шуму, сучасну систему охолодження і електронну систему управління, а також простоту в обслуговуванні. Тривалий ресурс експлуатації забезпечується інноваційними і перевіреними часом низькобертовими гвинтовими блоками. Гвинтовий блок - це серце компресора. Саме тому компанія Gardner Denver Deutschland GmbH сама конструює і виготовляє його відповідно до найсуворіших стандартів. А працюючі по всьому світу десятки тисяч гвинтових блоків ще раз підтверджує їх надійність і ефективність. Висока енергоефективність досягається завдяки комплектації компресорів електродвигунами з високим ККД і класом енергоефективності EFF1.

Для додаткової високоефективної очистки стисненого повітря, компанія Компрессорс Інтернешнл поставила адсорбційні осушувачі гарячої регенерації компанії Donaldson Filtration Deutschland. Для цього проекту ідеальним рішенням стала серія осушувачів стисненого повітря - Ultra Dryer HRE 2750 SP, які обладнані системою контролю і управління точкою роси Ultraconomy. Адсорбційні осушувачі серії HRE дозволяють істотно знизити або повністю виключити втрати стисненого повітря на регенерацію колон з адсорбентом. Найважливішою перевагою адсорбційного осушувача серії HRE є постійна підтримка точки роси - 70 ° С.

Компанія Компрессорс Інтернешнл цілком поділяє інноваційний підхід до рішень в області стисненого повітря, і задає нові стандарти в проектних інженерних рішеннях для промисловості України. Не стала винятком і реалізація проекту з постачання і впровадження компресорної станції на ВАТ «Запорізький металургійний комбінат« Запоріжсталь ». Всі новаторські рішення були успішно застосовані і зібрані в стандартному морському 40-футовому контейнері. Дане інженерне рішення не вимагає окремого приміщення для компресорної станції, воно мобільне, і може бути встановлено в будь-якому місці.

Після ретельних перевірок і ходового тестування на базі компанії Компрессорс Інтернешнл, контейнер з обладнанням був поставлений на ВАТ «Запорізький металургійний комбінат« Запоріжсталь» і підключений до мережі замовника. У контейнері знаходиться модуль подачі стисненого повітря для імпульсної очистки аспіраційної системи бункерній естакади і ливарного двору.

Завдяки такому компактному розміщенню всього необхідного обладнання вдалося уникнути енерговитратного централізованого забезпечення стисненого повітря споживачем, а також локалізувати забезпечення висушеним стисненим повітрям роботу рукавних фільтрів. Нестандартне рішення компанії Компрессорс Інтернешнл мінімізувало витрати на вироблення підготовленого стисненого повітря. 

Компанія Компрессорс Інтернешнл розробляє та проектує комплексні рішення, поставляє та вводить в експлуатацію компресорне обладнання на найбільшіх підпріємствах країни вже понад 15 років. 

Інноваційні рішення в галузі постачання стисненим повітрям, запропоновані Компрессорс Інтерненшл, були успішно реалізовані в більш ніж 3000 проектах. Компресорне обладнання, що поставляється компанією, забезпечує значну ефективність всього технологічного циклу виробництва, а рівень автоматизації управління забезпечує економію електроенергії, що дозволяє істотно зменшити витрати і собівартість продукції. Все обладнання, що поставляється компанією Компрессорс Інтернешнл, має сертифікати відповідності стандартам України. Клієнти компанії - це найбільші підприємства країни таких галузей як металургія, машинобудування, гірничодобувна промисловість, суднобудування, цементна, скляна, фармацевтична та багато інших. 

Бренди

Замовити дзвінок Каталог Online