Замовити дзвінок

Система моніторинга AirLink Supervisor

Розвиток компресорної техніки із застосуванням нових сучасних цифрових систем управління виводить процес контролю і управління компресорними станціями на новий рівень. Замовники, встановлюючи на своїх виробництвах сучасне компресорне обладнання, бажають отримувати максимум оперативної інформації про стан обладнання, параметрах роботи і поточних режимах роботи.

Компанія Компрессорс Інтернешнл, йдучи в ногу з часом, пропонує своїм замовникам новий продукт, який відповідає вимогам замовника та підвищує зручність експлуатації компресорного обладнання. Йдеться про систему візуалізації та моніторингу AirLink Supervisor, розробленої інженерами компанії Компрессорс Інтернешнл та впровадженої на одному з провідних підприємств фармацевтичної галузі України.

Інноваційна система AirLink Supervisor збирає сигнали з усіх цифрових і аналогових датчиків, встановлених на обладнанні компресорної станції, обробляє їх і виводить на монітор в приміщення оператора компресорної або керівника підрозділу.

Інтерфейс програми має головне вікно, де графічно зображено все обладнання компресорної станції, включаючи компресори, осушувачі та додаткове устаткування. Кожен компресор зображений у вигляді набору піктограм окремих вузлів, що дає замовнику можливість контролювати весь процес стиснення повітря і відслідковувати параметри тиску і температури повітря від всмоктувального клапана до нагнітального. Крім того, візуально відображається стан головного електродвигуна, положення клапанів, тиск, температура стисненого повітря і, що важливо, обсяг виробленого компресором стисненого повітря. Для контролю якості підготовки повітря система AirLink Supervisor відображає температуру точки роси нагнітається стисненого повітря.

       

По кожному з контрольованих параметрів система будує графіки в режимі реального часу. У оператора є можливість в окремому вікні відобразити графік зміни будь-якого параметра в часі, з можливістю збільшення і зменшення масштабу по осі часу.

Програма AirLink Supervisor веде облік роботи устаткування під навантаженням і в режимі холостого ходу, і відображає цю інформацію у вигляді кругових діаграм. Таким чином, Замовник завжди бачить, наскільки завантажено його обладнання і який потенціал у наявного обладнання по підключенню нових споживачів.

За кожною одиницею обладнання система відстежує виникнення аварійних ситуацій і виводить попередження з індикацією на екран.

Відмінною особливістю системи AirLink Supervisor є те, що за допомогою GSM-модему параметри роботи станції передаються на сервер в офіс сервісної служби Компрессорс Інтернешнл. Таким чином, сервіс-інженери Компрессорс Інтернешнл мають можливість миттєвого реагувати на аварійні ситуації в роботі обладнання, а також аналізувати робочі параметри і планувати роботи з технічного обслуговування.

Все це підвищує надійність і забезпечує безаварійну роботу компресорного устаткування Замовника і, без перебільшення, виводить взаємодію з Замовником і ставлення до обладнання на новий сучасний високотехнологічний рівень.



Бренди

Замовити дзвінок Каталог Online