Замовити дзвінок

Gardner Denver - еталон надійності для машинобудівників України

Надійність - один з найважливіших факторів при виборі промислового обладнання. Одним із прикладів може служити багаторічне партнерство компанії "Мотордеталь-Конотоп" і Gardner Denver.

"Мотордеталь - Конотоп" - один з найбільших заводів в Європі, що спеціалізується на виробництві гільз циліндрів для автомобільних, тракторних, корабельних, тепловозних і стаціонарних двигунів внутрішнього згоряння.

Компресорне обладнання з використанням систем регулювання продуктивності і каскадних систем загального управління експлуатуються на підприємстві з 2001 року. На сьогоднішній день напрацювання компресорів перевищила 100000 робочих годин - це один з кращих показників для машинобудування. Важливо відзначити, що рекордна напрацювання під навантаженням стала досяжна завдяки своєчасному сервісу з використанням оригінальних комплектуючих Gardner Denver.

Установка компресорної станції на підприємстві забезпечує досягнення наступних цілей:

- локалізація забезпечення висушеним стисненим повітрям роботу рукавних фільтрів, а саме уникнення енерговитратного централізованого забезпечення стисненим повітрям споживача.

- Мінімізація витрат на вироблення підготовленого стисненого повітря c точкою роси + 30С ISO 1875-24.2.

- Забезпечення стабільної роботи рукавних фільтрів за рахунок застосування стандартного компресорного устаткування з уніфікованими витратними матеріалами та запчастинами, наявність яких постійно підтримується на складах компанії Компрессорс Інтернешнл.

Технологія частотного регулювання для економії при нерівномірному споживанні стисненого повітря

Обсяг споживання стисненого повітря може змінюватися протягом дня. Крім того, нерівномірність споживання може відбуватися від зміни до зміни, від тижня до тижня або змінюватися в залежності від сезону. Вимоги до робочого тиску в пневмосистеме можуть також залежати від моделі обладнання або від способу застосування. В результаті, щоб споживати стиснене повітря ефективно, необхідно проводити розрахунки і підбирати індивідуальне рішення.

Якість Gardner Denver відповідає стандартам, а функціональність і дбайливе ставлення до навколишнього середовища є джерелом підвищення продуктивності і рентабельності Вашого підприємства.

Гвинтові компресори оновленої серії з 2015 року ESM / VS 160-290, Gardner Denver розробила спеціально для задоволення вимог, що мають особливе значення для найважливіших технологічних процесів в промисловості, які пов'язані з необхідністю безперервної цілодобової експлуатації, а також підвищеної безвідмовності обладнання. Більш детально про гвинтові повітряні компресори.

Гвинтові блоки Gardner Denver - «серце» компресора ESM / VS 160-290, були створені для тривалої роботи. Конструкція блоків робить їх роботу надійної, спрощує технічне обслуговування, забезпечуючи мінімальний час простоїв. А розширення міжсервісний інтервалів збільшено до 4000-5000 мото годин.

У компресорах GD ефективність і високу якість підготовки стисненого повітря не менш важливо, ніж виробництво власне стисненого повітря. Їх ретельно підбирають з урахуванням робочих умов і безперервно контролюють точку роси, щоб гарантувати надійну роботу з мінімальними втратами тиску і низькими експлуатаційними витратами.

 Life Cycle Solutions від Gardner Denver - це управління енергозбереженням за допомогою Smart Control. Багатофункціональний дисплей     виводить точне значення точки роси, а також коди сигналів тривог від системи моніторингу охолоджуючого осушувача.

• Цифровий моніторинг точки роси
• Дисплей з підтримкою енергозберігаючого режиму
• Індикація часу періодичного техобслуговування
• Лічильник годин напрацювання.

Фахівці компанії Gardner Denver розробили ефективну комбінацію двигуна, приводу і блоку, завдяки чому була знижена питома потужність компресора. Як результат для клієнта - економія споживаної енергії до 35%.

Серія ESM / VS 160-290 обладнана контролером з сенсорним екраном GD Pilot TS. Це просте і зрозуміле пристрій, де всі функції зібрані в п'яти основних меню, і інтуїтивно зрозумілі. Система відстежує основні експлуатаційні параметри, включаючи продуктивність компресора і, є важливим інструментом для зниження експлуатаційних витрат.

Висока точність контролю параметрів в компресорах зі змінною швидкістю дозволяє домогтися більш точного діапазону робочого тиску в пневмосистеме і зменшення середнього робочого тиску, за рахунок чого знижується споживання електроенергії, за рахунок відсутності режиму «холостого ходу» - загальне енергоспоживання знижується до 35%, що при потужності 150-250 kW становить до 700 000kW2 / h в рік або до 1 млн грн. при поточній ціні електроенергії, на рівні 1,5 грн за 1kW / h.

Варто зазначити, що оновлена ​​серія ESM / VS 160-290 майже на 20% більше продуктивна і при цьому споживають менше електроенергії, при цьому залишаючись еталоном надійності для широкого спектра застосувань і процесів, які використовуються в багатьох галузях промисловості!

IConn - революційна система online - моніторингу в реальному часі, аварійні сигнали і попередження на основі вбудованого GSM- модуля. Впровадження систем моніторингу IConn від Gardner Denver є частиною IV- промислової революції, коли система автоматизації дозволяє інформувати в режимі реального часу про всіх параметрах робіт компресорного устаткування.

 

Бренди

Замовити дзвінок Каталог Online